Chocoladebiscuit
Kookgerei
Springvorm Ø 20 cm (1), Bakpapier (1)
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Biscuit
Klop de eieren met suiker tot een dik schuim.
-
Zeef de bloem samen met cacaopoeder. Spatel onder het eierschuim.
-
Smeer de ringvorm in met boter. Kleef een hoog stuk bakpapier rondom de bakvorm, zodat je een hogere vorm krijgt.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Doe het biscuitbeslag in de vorm en bak ± 25 min in de voorverwarmde oven. Controleer de gaarheid door een satéstokje in de biscuit te steken. Er mag geen deeg meer aan het stokje hangen. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Chocomousse
Smelt de pure chocolade in amandeldrink. Voeg suiker toe.
-
Mix de bananen glad met de avocado en cacaopoeder. Voeg de gesmolten chocolade toe. Laat stevig worden in de koelkast.
-
Snij de afgekoelde biscuit in 3 gelijke plakken en laat wat hard worden in de koelkast.
-
Spuit de chocolademousse tussen de plakken
-
Cacaoglazuur
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Kook amandeldrink met cacaopoeder en suiker kort op. Voeg naast het vuur de geweekte gelatine toe en laat afkoelen.
-
Warm de witte glazuurfondant wat op in warm water.
-
Snij de verpakking open en giet over je taart. Laat wat ‘slordig’ over de rand lopen.
-
Doe daarna hetzelfde met het cacaoglazuur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven