Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 100 g chocolade in kleine stukjes en zet in de koelkast.
-
Hak de rest van de chocolade in grove stukken en doe ze in een grote kom.
-
Verwarm de chocolade 15 tot 20 seconden in de microgolf op 800 à 1000 W *. Roer even en zet dan opnieuw 15 tot 20 seconden in de microgolf. Herhaal tot de chocolade gesmolten is.
-
Als de gesmolten chocolade een homogene massa is, voeg je de koude stukjes chocolade toe om het geheel af te koelen. Roer verder tot de koude stukjes ook gesmolten zijn.
-
* Je kan de chocolade ook au bain-marie smelten: zet je kom in een pot met zacht kokend water en roer af en toe.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven