Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bekleed de bakvormen met bakpapier en zorg ervoor dat je een opstaande rand hebt van 5 cm.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Klop de zachte boter met de suiker, vanille suiker en een snuifje zout in de mengkom van de keukenrobot tot een homogeen mengsel.
-
Voeg de eieren 1 na 1 toe en klop nog even door.
-
Zeef de bloem, het bakpoeder, het natrium bicarbonaat en de cacao boven de kom en meng kort.
-
Klop de melk erdoor tot een glad beslag.
-
Verdeel het beslag over de bakvormen en bak gaar in 45 min.
-
Laat volledig afkoelen en snij daarna in gelijke driehoeken.
-
Steek onderaan een ijslollystokje als stam van de kerstboom.
-
Glazuur: meng de bloemsuiker met het eiwit en een scheutje water tot je een dikke witte stroop krijgt.
-
Vouw een spuitzakje van bakpapier en doe het glazuur erin.
-
Teken slingers op de kerstboompjes en versier met smarties.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven