Allergenen

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bekleed de bakvorm met bakpapier.

  2. 080e0605ff98115548a3017890d1125939a153c439e6e6bf93832e8eebd59a7c.jpg

    Rooster de hazelnoten en laat afkoelen. Hak ze dan met het amandelpoeder 30 sec fijn in de keukenblender.

  3. 0c1a9adc65e3e9ca584364efc3c552056f22634f8b3322d803547d59e7587eb5.jpg

    Snij de dadels doormidden en verwijder de pit. Voeg de dadels, hazelnootpasta, cacao, ahornsiroop en vanille toe. Laat alles fijnhakken tot er een grof deeg ontstaat.

  4. 3eca9ff1de677afaaa45f6082789cd86043a2d79dcdfab0c1cfec3a567aba7f4.jpg

    Druk het dadelmengsel aan in de bakvorm en strijk de bovenkant glad met een spatel of achterkant van een lepel.

  5. Zet minstens 30 min in de koelkast tot het dadelmengsel koud is.

  6. Afwerking:
  7. 1b47ea696e3fbc758b8a20e26ca827fe9628f4c434876ee6cfcf0b5ef9eaea78.jpg

    Smelt de chocolade met de hazelnootpasta au bain-marie. Roer tot alles gesmolten is. Giet over het dadelmengsel en zet 30 min in de koelkast of tot de chocolade gestold is.

  8. Snij in repen en serveer.