noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C warme lucht.
-
Bekleed een taartvorm met het deeg. Prik enkele gaatjes met een vork in de bodem. Bedek met bakpapier en giet de bakbonen erop. Bak 10 min met de steunvulling.
-
Verwijder het bakpapier en de bakbonen en bak nog 5 min. Verlaag de oven naar 180°C.
-
Smelt de boter boven een warmwaterbad (au bainmarie). Roer de chocolade erdoor en klop de suiker, het vanille-extract en de eieren erdoor. Voeg de bloem onder voortdurend kloppen toe.
-
Hak ½ van de noten grof en schep door het beslag.
-
Vul de taartbodem met het mengsel, schik de rest van de noten erop en zet nog 30 min in de oven.
-
Haal de taart uit de oven, laat afkoelen en serveer met slagroom en frambozen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven