Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter met de chocolade en koffie boven een warmwaterbad.
-
Mix de eieren met de suiker romig.
-
Mix het chocolademengsel door het eimengsel.
-
Klop de slagroom op.
-
Spatel de slagroom voorzichtig door het chocolademengsel.
-
Verdeel de mousse over 8 glazen en plaats minstens 1 u in de koelkast.
-
Mix de mascarpone met de suiker en Baileys. Plaats in de koelkast om op te stijven.
-
Verdeel de room over de chocolademousse en werk af met chococrispies.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven