Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C. Steek de papieren cups in de muffinvorm.
-
Smelt de boter en laat licht afkoelen.
-
Meng de bloem met het cacaopoeder, bakpoeder, bicarbonaat en een snuifje zout. Hou apart.
-
Mix de suiker met de gesmolten boter, karnemelk en eieren in een grote kom.
-
Voeg de droge grondstoffen toe en meng tot een homogene massa.
-
Hak de chocolade fijn en voeg ¾ van de chocolade toe aan het muffindeeg.
-
Verdeel het deeg over de 12 vormpjes tot ze volledig gevuld zijn. Strooi de rest van de fijngehakte chocolade erop.
-
Bak gedurende ± 15 minuten. Test met een caketester of de muffins klaar zijn. Als er geen deeg meer aan de caketester blijft hangen, zijn de muffins klaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven