Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breek voor de sterretjes de chocolade in stukjes en doe ze in een mengkom. Voeg de boter toe.
-
Verwarm de room tot tegen het kookpunt. Giet de room over de chocoladestukjes en roer voortdurend met een houten lepel tot je een gladde dikke chocoladesaus bekomt.
-
Bedek een schaaltje met plasticfolie en laat voldoende folie over de randen van het schaaltje hangen. Giet de chocoladesaus erin en plooi de folie erover. Plaats 2 uur in de koelkast.
-
Druk met een uitsteekvormpje sterretjes uit de opgesteven massa en zet koel weg.
-
Verwarm de melk samen met de suiker, het vanille- en kaneelstokje.
-
Voeg, als de melk bijna kookt, eerst de room toe onder voortdurend kloppen met een garde en daarna de geraspte chocolade. Blijf kloppen zodat het niet gaat koken.
-
Zet het vuur uit en blijf verder kloppen.
-
Giet in bekers of glaasjes en serveer onmiddellijk met chocoladesterretjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven