Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breek voor de sterretjes de chocolade in stukjes en doe ze in een mengkom. Voeg de boter toe.

  2. Verwarm de room tot tegen het kookpunt. Giet de room over de chocoladestukjes en roer voortdurend met een houten lepel tot je een gladde dikke chocoladesaus bekomt.

  3. Bedek een schaaltje met plasticfolie en laat voldoende folie over de randen van het schaaltje hangen. Giet de chocoladesaus erin en plooi de folie erover. Plaats 2 uur in de koelkast.

  4. Druk met een uitsteekvormpje sterretjes uit de opgesteven massa en zet koel weg.

  5. Verwarm de melk samen met de suiker, het vanille- en kaneelstokje.

  6. Voeg, als de melk bijna kookt, eerst de room toe onder voortdurend kloppen met een garde en daarna de geraspte chocolade. Blijf kloppen zodat het niet gaat koken.

  7. Zet het vuur uit en blijf verder kloppen.

  8. Giet in bekers of glaasjes en serveer onmiddellijk met chocoladesterretjes.