Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de schil van de wortels en droog de wortels. Snij ze met de mandoline in de lengte in dunne schijfjes van ongeveer 1 mm dik. Dep droog met keukenpapier.
-
Schil de andere groenten en snij net zoals de wortels met de mandoline in dunne schijfjes.
-
Verhit de frituurolie tot 160°C. Bak telkens een kleine hoeveelheid van de wortelschijfjes en andere groenten. Schud zodat ze niet aan elkaar kunnen plakken. De groenten hebben niet allemaal dezelfde baktijd, dus je kan ze pas later mengen.
-
De chips zijn klaar wanneer ze naar de oppervlakte komen, droog worden en aan de randjes net beginnen kleuren.
-
Laat de chips uitlekken op keukenpapier. Bestrooi ze met zout. Herhaal tot alle ingrediënten allemaal gebakken zijn.
-
Dien de chips meteen op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven