Chiocciola
Hartige spiraaltaart met tonijn
Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en pers fijn.
-
Verhit wat olijfolie in een pan. Roerbak de spinazie met de look tot de spinazie geslonken is. Laat uitlekken en afkoelen in een vergiet.
-
Laat de tonijn uitlekken. Hak de kerstomaten fijn. Meng de tonijn met de kerstomaten, mascarpone, tomatenpuree en het paprikapoeder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Hak de uitgelekte spinazie fijn en roer met de gemalen kaas door de ricotta. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij elk vel bladerdeeg in 3 repen. Vul de stroken bladerdeeg in het midden met een lijn van de vulling: ½ van het aantal repen met spinazievulling en ½ met tonijnvulling.
-
Vouw elke reep dicht tot een worst. Lijm vast met wat water.
-
Leg bakpapier in een taartvorm en rol de worsten afwisselend op.
-
Smeer het bladerdeeg in met losgeklopt ei en bestrooi met sesamzaad.
-
Bak 25 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven