Selder , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het bot uit de kippenkoteletten en snij het vlees in blokjes. Kruid met zwarte peper en zout en roer de maïzena erdoor.
-
Schil de gember en snij in fijne plakken. Pel de look en pers fijn. Snipper het groen van de lente-ui fijn en snij het wit in stukken van 3 cm.
-
Snij de shiitake in 4.
-
Snij de selder in stukken van 4 cm. Schil de wortels en snij in schuine, fijne plakjes.
-
Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verhit wat sesamolie in een wok.
-
Roerbak de gember 1 min met de shiitake. Voeg het wit van de lente-ui, selder en wortel toe en roerbak nog even stevig door. Blus met de kippenbouillon en laat 3 min onder deksel garen. Schep uit de wok en bewaar apart.
-
Verhit nog wat sesamolie in de wok. Roerbak de kip met de look goudbruin. Blus met de rijstazijn of zoete sherry. Voeg de oestersaus, sojasaus en suiker toe en laat wat indikken.
-
Roer de groenten met vocht erdoor en laat goed doorwarmen.
-
Serveer met de rijst. Werk af met het groen van de lente-ui en wat koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven