Allergenen

Gluten , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look en pers fijn. Schil de gember en rasp fijn.

  2. Schil de wortelen, snij ze in stukken van 6 cm en dan in fijne lange reepjes.

  3. Snipper de Chinese kool fijn. Snij het groene en witte gedeelte van de lente-uitjes apart in fijne ringen.

  4. Verhit de sesamolie in een wok. Roerbak het wit van de lente-uitjes samen met de look, gember, wortel, Chinese kool en sojascheuten gaar. Kruid met het vijfkruidenpoeder en zout. Haal van het vuur en laat afkoelen.

  5. Snij het filodeeg in rechthoeken van 12 x 18 cm. Smeer volledig in met arachideolie. Leg 2 el groenten in het midden van een korte zijde, op 2 cm van de rand. Vouw de zijkanten naar binnen. Rol op.

  6. Verwarm de oven voor op 200°C.

  7. Leg de rolletjes op een ovenplaat met bakpapier. Bak 15 min in de warme oven.

  8. Werk af met het groen van de lente-uitjes. Serveer met sweet chilisaus.