Chinese spring rolls
Gluten , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en pers fijn. Schil de gember en rasp fijn.
-
Schil de wortelen, snij ze in stukken van 6 cm en dan in fijne lange reepjes.
-
Snipper de Chinese kool fijn. Snij het groene en witte gedeelte van de lente-uitjes apart in fijne ringen.
-
Verhit de sesamolie in een wok. Roerbak het wit van de lente-uitjes samen met de look, gember, wortel, Chinese kool en sojascheuten gaar. Kruid met het vijfkruidenpoeder en zout. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Snij het filodeeg in rechthoeken van 12 x 18 cm. Smeer volledig in met arachideolie. Leg 2 el groenten in het midden van een korte zijde, op 2 cm van de rand. Vouw de zijkanten naar binnen. Rol op.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Leg de rolletjes op een ovenplaat met bakpapier. Bak 15 min in de warme oven.
-
Werk af met het groen van de lente-uitjes. Serveer met sweet chilisaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven