Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kabeljauw in kleine stukjes. Doe de stukjes in een keukenrobot en laat fijnmalen. Voeg het eiwit toe en laat 2 minuten mengen. Kruid met peper en zout. Laat verder draaien en giet er beetje bij beetje de room bij. Laat verder mengen tot je een homogene massa bekomt. Doe de farce in een kom.
-
Reinig de lente-uitjes en snipper fijn. Voeg toe aan de visfarce. Kruid met Provençaalse kruiden. Meng alles.
-
Snij de bladeren van de Chinese kool los. Spoel ze. Blancheer ze kort in ruim gezouten kokend water. Laat schrikken in ijswater. Laat uitlekken op een handdoek.
-
Snij het deel van de dikke nerven onderaan de bladeren weg. Doe de visfarce in een spuitzak en verdeel de farce, een volle eetlepel, over de onderkant van de koolbladeren. Rol de koolbladeren op, startend onderaan, tot je een mooie cilinder bekomt.
-
Leg het rolletje op een stukje plasticfolie en rol op. Span de uiteinden goed aan en rol verder tot je een mooie cilinder bekomt.
-
Kook deze rolletjes in ruim water dat net niet kookt gedurende 10 minuten.
-
Haal uit het water en laat uitlekken. Verwijder de plasticfolie.
-
Snij de uiteinden af en verdeel in 2 stukken. Schik op het bord en versier met een staafje bieslook.
-
Serveer hierbij een tomatengroentecoulis
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven