Eieren , Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het bladerdeeg in 8 gelijke punten.
-
Leg op elk deel een stukje Chimaykaas. Schik hierop een koffielepel Luikse siroop.
-
Vouw het deeg dicht tot een pakketje en leg op een bakplaat met bakpapier.
-
Klop het ei los met een beetje melk en borstel de bovenkant van de pakketjes in met het losgeklopt ei.
-
Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ± 10 minuten.
-
Schik de gemengde sla en een vierde van de tomaat op een bord. Versier het bord met streepjes Luikse siroop en schik er 2 kaaspakketjes op.
-
Tip: serveer dit hapje met een fruitige Rode Chimay op keldertemperatuur tussen 10 en 12°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven