Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de kipkoteletten met peper, zout en kippenkruiden.
-
Bak krokant in een diepe pan met wat hete olijfolie. Haal het vlees uit de pan en hou opzij.
-
Pel de uien en look en snipper alles fijn.
-
Stoof aan in dezelfde diepe pan van het vlees.
-
Snij de 2 piccantina’s open en verwijder de zaadjes. Spoel ze kort.
-
Voeg de piccantina’s en ketchup toe aan de uien en stoof kort mee.
-
Voeg nu de kip terug toe.
-
Giet de kippenbouillon en tomatenblokjes erbij en laat alles zachtjes stoven gedurende 45 min onder deksel.
-
Was de paprika’s en snij in fijne brunoise.
-
Haal de gare kipkoteletten uit de pan, laat even afkoelen en pluk het vlees van de beentjes.
-
Voeg de verschillende bonen, de maïs en de paprika’s toe aan de pan. Laat nog ± 15 min stoven onder deksel.
-
Voeg het kippenvlees terug toe en kruid met peper en zout.
-
Serveer de chili met kip met taco’s, zure room, limoen en flink wat koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven