Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de diepvriesvis minstens 2 u ontdooien in de koelkast.
-
Pel de uien en snipper fijn.
-
Stoof de uisnippers aan in olijfolie, zonder ze te laten kleuren.
-
Voeg het komijnpoeder en de korianderzaadjes toe en roerbak kort.
-
Voeg de tomaten toe en laat 15 min garen op een zacht vuur.
-
Spoel de bonen en laat uitlekken.
-
Snij de vis in hapklare stukken.
-
Schep de bonen door het tomatenmengsel en laat doorwarmen. Breng op smaak met peper, zout en tabasco.
-
Leg de vis erin en schep er wat warme saus over.
-
Laat 7 min garen.
-
Werk af met takjes verse koriander. Serveer met gekookte witte rijst en gordita’s.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven