Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en de look. Snipper de ui en pers de look fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en chilipeper. Snij de paprika in blokjes. Snipper de chilipeper fijn.
-
Verhit wat arachideolie in een stoofpot.
-
Bak het gehakt rul.
-
Voeg de ui, look en chilipeper toe en bak mee.
-
Roer de paprikastukjes en tomatenpuree erdoor.
-
Blus met de tomatenblokjes en 250 ml water.
-
Voeg het rundsbouillonblokje en de komijn toe. Breng aan de kook.
-
Dek af en laat 1 u op een zacht vuur sudderen of zet 1 u in de oven op 140°C.
-
Laat de rode bonen en maïs uitlekken.
-
Voeg de uitgelekte bonen en maïs toe en laat nog 5 min koken.
-
Snipper de koriander fijn en roer door de chili.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven