Chicken yassa met citroen en rijst
Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snij ze in ringen. Pel de look en snij in schijfjes.
-
Leg de kip met de uien en look in een mengkom. Voeg de mosterd en het sap van 2 citroenen toe. Kruid met peper en zout en giet de zonnebloemolie erover. Leg de laurierblaadjes erin en verkruimel het bouillonblokje erover. Meng alles goed en laat 1 nacht marineren in de koelkast.
-
’s Anderendaags:
-
Bak de gemarineerde kip met alle ingrediënten in een grote kookpot.
-
Gaar verder in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 35 à 45 min.
-
Kook de rijst gaar in kokend water met een snuifje zout.
-
Dresseer de rijst in een grote schaal en leg de stukken kip met de saus erop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven