Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe 1 el chiazaad en 100 ml amandelmelk in elk glas. Roer de zaadjes onder de melk en laat 1 nacht rusten in de koelkast.
-
Haal de glaasjes ‘s anderendaags uit de koelkast.
-
Schik in elk glas 1 el hazelnootpasta op de chiapudding.
-
Pel de bananen en snij in schijfjes. Verdeel de bananen over de pudding.
-
Werk de pudding af met granola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven