noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de noten grof.
-
Snij de vanillestokken in de lengte doormidden. Schraap met de botte kant van een mes het merg uit de peulen. Doe ze met de amandelmelk in een kom en klop stevig los.
-
Voeg het chiazaad en de ahornsiroop toe en roer goed om.
-
Plaats 1 nacht in de koelkast; het mengsel dikt dan mooi in tot de consistentie van pudding.
-
Schep een laagje pudding in een glas, met daarboven een laagje bessen en gehakte noten. Herhaal dit en eindig met bessen en noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven