Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte.
-
Pel de uien en snij ze fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van 2 groene picantina’s en snij het vruchtvlees fijn. Snij de derde picantina in flinterdunne plakjes.
-
Rasp de cheddar.
-
Smelt de boter in een pan en laat de uien 15 à 20 min op een zacht vuur stoven.
-
Snij de maïskorrels van de kolven en voeg ze toe. Laat nog 5 min bakken. Zet opzij en laat afkoelen.
-
Klop de eieren los in een kom en meng het bakpoeder, de bloem, de polenta en de melk erdoor.
-
Klop tot een homogene massa. Schep ¾ van de kaas erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Meng de picantinasnippers en het uimengsel erdoor.
-
Borstel de springvorm in met olijfolie en bedek de bodem met bakpapier.
-
Stort het deeg erin en strijk de bovenkant glad.
-
Plaats 30 min in de voorverwarmde oven op de middelste richel.
-
Haal het brood eruit en bestrooi met de plakjes chilipeper en de rest van de kaas. Plaats nog 10 min terug in de oven.
-
Haal uit de oven. Laat 15 min rusten en serveer met plakjes jalapeño.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven