Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vanillestok in de lengte open en schraap het merg eruit.
-
Mix de eieren met de bloem, ricotta, melk, suiker, bakpoeder, zout en vanillemerg tot een glad beslag.
-
Verhit wat olijfolie in een pannenkoekenpan en schep met een eetlepel hoopjes van het beslag in de pan.
-
Laat goudbruin bakken aan de onderzijde en keer om. Laat ook enkele min goudbruin bakken aan de andere zijde.
-
Afwerking
Serveer de pannenkoeken met Griekse yoghurt. Werk af met poedersuiker en een blaadje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven