Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de champignons in plakjes. Bak ze goudbruin op een hoog vuur. Voeg de fijngesneden look toe en kruid met peper en zout.
-
Verhit 50 g boter in een grote koekenpan en bak hierin het vlees naar smaak. Kruid met versgemalen peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
-
Giet de cognac in de pan en roer de bakresten los. Blus met de room. Voeg de champignons er aan toe.
-
Serveer het vlees met de champignonsaus en een salade van veldsla, granaatappelpitten en fijngesneden witlof.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven