Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat 400 g champignons ontdooien.
-
Verhit wat boter in een kookpot. Bak de ui en look glazig.
-
Roer 400 g diepgevroren champignons erdoor en blus met kippenbouillon.
-
Laat 15 min rustig sudderen, zonder deksel.
-
Haal de soep van het vuur en voeg de mascarpone toe. Kruid met zout en zwarte peper. Mix de soep fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Leg de soepstengels op een ovenplaat met bakpapier. Bestrooi met gemalen kaas.
-
Zet 5 à 8 min in de oven. Trek de soepstengels na baktijd uit elkaar.
-
Roerbak de ontdooide champignons in wat boter in een antikleefpan.
-
Werk een tas hete soep af met gebakken champignons en wat bieslook.
-
Serveer met een soepstengel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven