Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de champignons op een ovenschaal.
-
Verbrokkel de blauwe kaas en hak de walnoten fijn. Rits de tijmnaaldjes van de takjes. Snij de boter in kleine stukjes.
-
Verdeel de kaas, noten, tijm en boter over de paddenstoelen.
-
Zet op een hete barbecue gedurende 10 minuten tot de boter en kaas gesmolten zijn en de paddenstoelen gaar zijn.
-
Serveer met wat rucola erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven