Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Aïoli: klop de eigelen en het volledige ei op gedurende 30 seconden. Voeg citroensap, peper en zout toe en meng nog eens 60 seconden.
-
Voeg de olijfolie geleidelijk toe tot je een mooie, egale emulsie verkrijgt. Het zal dik en licht zijn van kleur.
-
Pel de teentjes look. Pers de look en meng door de emulsie. Voeg peper en zout toe.
-
Snij de champignons in 2 of 4 en meng de aïoli er geleidelijk door.
-
Werk af met fijngehakte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven