noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Rooster de amandelen en walnoten in een droge koekenpan.
-
Pel de look en pluk de blaadjes van de peterselie.
-
Borstel de champignons schoon en trek de stelen eruit.
-
Doe de champignonstelen, walnoten, amandelen, peterselieblaadjes, look en ½ van de Parmezaanse kaas in een hakmolentje en mix fijn.
-
Voeg de sojasaus toe en mix nogmaals. Kruid met versgemalen zwarte peper.
-
Vul de champignons met het notengehakt en schik in een ovenschaal.
-
Bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gaar in 30 à 40 min.
-
Haal uit de oven en versier met een blaadje peterselie.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven