Eieren , Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en hak fijn.
-
Reinig de champignons en hak heel fijn.
-
Verhit een scheut olijfolie in een pan en fruit de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak mee. Giet alles af en laat goed uitlekken en afkoelen.
-
Hak de gemengde noten fijn en meng, samen met de panko, onder de champignonmengeling.
-
Hak de koriander, basilicum en bieslook fijn. Meng de kruiden en het ei onder het champignonmengsel. Kruid goed met peper en zout. Voeg een beetje water toe als het mengsel te droog is.
-
Zet in de koelkast en laat wat rusten.
-
Vorm met een uitsteekvorm hamburgers van het champignonmengsel.
-
Bak de burgers aan elke zijde gaar in enkele min in een pan met wat olijfolie.
-
Snij de hamburgerbroodjes middendoor en gril of bak de binnenzijde van de broodjes.
-
Beleg de hamburgerbroodjes met ketchup en jonge spinazieblaadjes. Leg de champignonburger erop en werk af met de mangochutney en preischeuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven