noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kneus de peperbol en kruidnagel.
-
Leg met het kaneel- en kardemompoeder in een theezakje of toegebonden koffiefilter.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Breng 200 ml water aan de kook met de gember.
-
Laat 5 min heel zacht koken. Haal van het vuur en voeg de zwarte thee met citroen toe.
-
Laat 5 min trekken. Verwijder het theezakje en zeef door een fijne zeef.
-
Breng ondertussen de amandeldrink aan de kook. Giet 150 ml in een tas en hang het kruidenzakje erin.
-
Vul aan met de thee. Laat het kruidenzakje trekken tot de gewenste smaak. Zoet, indien gewenst, met esdoornsiroop.
-
Schuim de overige amandeldrink op met een staafmixer of stoompijpje en werk de thee ermee af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven