Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de visfilets in stukken van 2 op 2 cm.
-
Marinade
Pel en pers de look. Schil de gember en snipper fijn.
-
Meng de look, gember, kurkuma, vissaus en rijstolie in een ruime kom en schep de stukjes vis erdoor. Laat 20 min marineren.
-
Chilisaus
Snij de pepertjes in fijne ringetjes, doe in een kommetje en schep de rest van de ingrediënten erdoor. Roer tot de suiker is opgelost.
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes, pluk de pluimpjes dille los en snipper de steeltjes fijn.
-
Gaar de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
-
Hak de pindanoten grof en snij de limoen in partjes.
-
Verwarm de rest van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op een middelhoog vuur en bak de dillesteeltjes en de lente-ui ± 1 min. Voeg de vis toe en bak aan beide kanten tot net gaar.
-
Verdeel de noedels over de borden, schik de vis erop, bestrooi met de rest van de dille en lente-ui en werk af met pinda’s.
-
Serveer met partjes limoen en chilisaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven