Ceviche van zeebaars met Delta IPA, chilipeper en passievrucht
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder het vel van de zeebaars.
-
Spoel de vis en dep mooi droog.
-
Snij de vis in fijne reepjes, schik op een koud bord en bestrooi met grof zout.
-
Snij de passievruchten doormidden en haal het vruchtvlees met pitjes eruit. Snij het pepertje middendoor en verwijder de zaadjes.
-
Meng de passievruchten, het versnipperd pepertje, het bier en het limoensap volgens smaak.
-
Bedek de vis rijkelijk met deze mengeling,
-
Snij de lente-ui in schuine stukken en de kerstomaatjes in 4. Spoel de tuinkers en zwier droog.
-
Werk de vis af met stukjes kerstomaat, lente-ui en wat tuinkers.
-
Snij de mango in stukjes en verdeel als laatste over de vis.
-
Serveer dit gerecht fris.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven