Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de zalm in flinterdunne plakjes en schik op borden.
-
Verwijder de zaadjes van de rode peper en snij het vruchtvlees in minuscule stukjes.
-
Snij de schil van de mandora’s tot op het vruchtvlees. Snij met een scherp mes de partjes van tussen de witte vliesjes (peler à vif), vang het sap op en voeg bij de rest.
-
Meng het limoensap met het sap van mandora’s en verdeel over de zalm. Bestrooi met de rode peperstukjes.
-
Dek de borden af met plasticfolie en zet minstens 1 uur koel weg.
-
Pel de uien en snij in flinterdunne ringen.
-
Verdeel de uiringen en partjes mandora over de zalm. Kruid met peper en zout.
-
Pluk de blaadjes van de koriander.
-
Bestrooi de ceviche met korianderblaadjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven