Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kerstomaatjes in partjes. Doe ze samen met het citroensap, het limoensap, de olijfolie, de kappertjes en de verse kruiden in een kom. Schep door elkaar en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Laat 20 minuten rusten.
-
Snij het zalmhaasje in fijne plakjes. Snij de avocado doormidden en verwijder de pit. Pel beide helften en snij in fijne plakjes. Bestrijk ze met limoen.
-
Schik de visplakjes en de avocadoplakjes afwisselend op een serveerschaal. Bedek met de marinade en laat 20 minuten rusten. De vis zal garen door het citrusvruchtensap.
-
Dien koel op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven