Ceviche van sint-jakobsvruchten met groene appel en koriander

Selder en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het zout met de suiker en strooi over de sint-jakobsvruchten. Laat 1 u rusten en spoel. Dep droog en snij in fijne plakjes.
-
Pers de limoen.
-
Pers 1 appel, selderstengels en komkommer met een slowjuicer. Zeef het sap en meng het limoensap erdoor. Zet koel weg.
-
Salade
-
Schaaf de tweede appel, ui en komkommer flinterdun met een mandoline. Verdeel over de borden. Schik de plakjes sintjakobsvruchten erop en overgiet met het sap. Kruid met versgemalen zwarte peper.
-
Verwijder de zaadjes en steelaanzet van de rode peper, snipper het vruchtvlees fijn en strooi over de ceviche.
-
Werk af met korianderblaadjes en serveer goed gekoeld.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven