Ceviche van scampi’s met huisgemaakte tortillachips
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Knip de wraps in stukjes en bak ze goudbruin en krokant in hete olie. Bestrooi met zout en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Snij de scampi’s in kleine stukjes en schep het limoensap erdoor. Zet 30 min in de koelkast.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Snij de komkommer in de lengte middendoor, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snij de tomaatjes in stukjes. Hak de jalapeño fijn.
-
Snij de avocado middendoor en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees eruit met behulp van een lepel en snij in kleine blokjes.
-
Pluk de blaadjes van de koriander en hou opzij.
-
Snipper de steeltjes fijn.
-
Giet de scampi’s door een zeef en vang het vocht op.
-
Schep de tomaatjes, jalapeño, koriandersteeltjes, komkommer en avocadoblokjes door de scampi’s. Breng op smaak met worcestersaus, zout, limoenvocht en sriracha.
-
Bestrooi met korianderblaadjes en serveer op de tortillachips.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven