Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij ¾ van de rabarberstengels in 3 cm lange stukken. Doe ze samen met de suiker en een bodempje water in een pot.
-
Plaats een deksel op de pot en laat op een laag vuur sudderen tot de rabarber zacht is.
-
Duw door een puntzeef en vang het sap op.
-
Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de chilipeper en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Mix het limoensap met het rabarbersap en de chilipeper.
-
Snij de sint-jakobsnootjes in plakjes en overgiet met het gemixte sap. Laat minstens 10 min rusten in de koelkast.
-
Snij de rest van de rabarber in kleine stukjes, de radijsjes in plakjes en de komkommer in kleine blokjes.
-
Schik de zeevruchten op een serveerschaal samen met de groenten.
-
Overgiet met het sap en werk af met fleur de sel en korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven