Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Besmeer de ovenschaal met zachte boter en bekleed met bakpapier.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Smelt de boter in een pan.
-
Meng de mascarpone, de zeste en het sap van de citroen onder de boter.
-
Klop de eieren luchtig op tot schuim. Voeg de suiker beetje bij beetje toe aan het eimengsel.
-
Meng het botermengsel onder de eieren.
-
Spatel de bloem onder het beslag en meng tot een cakebeslag.
-
Giet het cakebeslag in de ovenschaal. Bak de cake ± 25 min in de voorverwarmde oven. Controleer met een prikker of de cake gaar is. Als er geen beslag meer aan de prikker hangt, is de cake gaar.
-
Haal de cake uit de oven en laat hem afkoelen.
-
Steek met de uitsteekvorm eitjes uit de cake. En leg de ceik op een rooster.
-
Maak glazuur door de bloemsuiker te mengen met een paar el water. Het glazuur moet dik lopend zijn.
-
Voeg wat kleurstof toe aan het glazuur.
-
Overgiet de cake met het glazuur en laat hard worden.
-
Werk de ceik eventueel af met paasversieringen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven