Caviale di melanzane

Caviale di melanzane

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Plet de tenen look.

  3. Snij de aubergines in de lengte middendoor en hou ze in paren samen.

  4. Leg een takje rozemarijn en een teen look op de ene helft en dek af met de bijbehorende helft. Verpak in aluminiumfolie.

  5. Laat 1,5 à 2 u garen in de oven tot ze zacht zijn.

  6. Verwijder de look en rozemarijn en schraap het vruchtvlees uit de schil. Hak het vruchtvlees grof.

  7. Snij het witte gedeelte van de lente-uitjes heel fijn.

  8. Verhit een scheut olijfolie in een pan en fruit de uisnippers zacht. Voeg de aubergine toe en roerbak tot het vlees begint uit te drogen.

  9. Voeg de tomatenpuree toe en laat nog 5 min meebakken. Kruid met peper en zout.

  10. Laat afkoelen en smeer op stukjes ciabatta.