Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Plet de tenen look.
-
Snij de aubergines in de lengte middendoor en hou ze in paren samen.
-
Leg een takje rozemarijn en een teen look op de ene helft en dek af met de bijbehorende helft. Verpak in aluminiumfolie.
-
Laat 1,5 à 2 u garen in de oven tot ze zacht zijn.
-
Verwijder de look en rozemarijn en schraap het vruchtvlees uit de schil. Hak het vruchtvlees grof.
-
Snij het witte gedeelte van de lente-uitjes heel fijn.
-
Verhit een scheut olijfolie in een pan en fruit de uisnippers zacht. Voeg de aubergine toe en roerbak tot het vlees begint uit te drogen.
-
Voeg de tomatenpuree toe en laat nog 5 min meebakken. Kruid met peper en zout.
-
Laat afkoelen en smeer op stukjes ciabatta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven