Cavatappi con arugula pesto e scampi (Cavatappi met pesto van rucola en scampi's)
Schaaldieren , Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto
Pel de look. Mix 100 g rucola met 1 teen look, de walnoten, de Parmezaanse kaas en 75 ml olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg naar smaak citroensap en zout toe.
-
Verwarm op een zeer zacht vuur rijkelijk olijfolie in een bakpan met de overige look. Laat 10 min infuseren.
-
Breng gezouten water aan de kook. Kook de pasta al dente.
-
Verwijder de teen look en verhoog het vuur. Bak de scampi’s roze aan beide zijden. Schep uit de pan.
-
Roer de zongedroogde tomaten en pesto door de lookolie en blus met 1 pollepel kookvocht.
-
Schep de pasta rechtstreeks uit het kookvocht bij de saus.
-
Roer de scampi’s erdoor en laat warmen.
-
Werk af met de burrata en overige rucola.
-
Serveer met een schijfje citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven