Cashewcrème met bieslook en sesamstokjes

Cashewcrème met bieslook en sesamstokjes

Allergenen

Gluten , Lactose , Melk , noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Cashewcrème:

    giet het water met 1 kl zout op de cashewnoten en laat 1 nachtje weken op kamertemperatuur.

  2. ’s Anderendaags:

    giet het water af en mix de noten glad met de yoghurt, citroensap, look en notenolie. Kruid met peper en zout.

  3. Haal het vel bladerdeeg uit de verpakking en snij in 2 gelijke delen. Besmeer 1 kant met tahinpasta en bestrooi met veel sesamzaad. Druk de andere kant van het bladerdeeg stevig op de eerste. Zet ± 10 min in de koelkast om hard te worden.

  4. Klop de eidooier los met een el water. Besmeer de bovenkant van het bladerdeeg met het eigeel. Rasp 2 el kaas. Bestrooi het bladerdeeg met het maanzaad en de kaas.

  5. Snij het bladerdeeg in fijne reepjes. Draai deze reepjes tot spiraaltjes.

  6. Bak de reepjes 15 min op 175°C.

  7. Laat afkoelen en serveer ze in de frisse cashewcrème.