Cashewcrème met bieslook en sesamstokjes
Gluten , Lactose , Melk , noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Cashewcrème:
giet het water met 1 kl zout op de cashewnoten en laat 1 nachtje weken op kamertemperatuur.
-
’s Anderendaags:
giet het water af en mix de noten glad met de yoghurt, citroensap, look en notenolie. Kruid met peper en zout.
-
Haal het vel bladerdeeg uit de verpakking en snij in 2 gelijke delen. Besmeer 1 kant met tahinpasta en bestrooi met veel sesamzaad. Druk de andere kant van het bladerdeeg stevig op de eerste. Zet ± 10 min in de koelkast om hard te worden.
-
Klop de eidooier los met een el water. Besmeer de bovenkant van het bladerdeeg met het eigeel. Rasp 2 el kaas. Bestrooi het bladerdeeg met het maanzaad en de kaas.
-
Snij het bladerdeeg in fijne reepjes. Draai deze reepjes tot spiraaltjes.
-
Bak de reepjes 15 min op 175°C.
-
Laat afkoelen en serveer ze in de frisse cashewcrème.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven