Schaaldieren , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pancakes
Schil de wortelen en rasp fijn. Klop de eieren met de kandijsuiker schuimig. Meng de bloem met het bakpoeder, de kaneel en baksoda. Mix de melk erdoor.
-
Spatel de eieren en 180 g geraspte wortelen erdoor.
-
Bak pannenkoekjes van 10 cm doorsnede in wat boter in een pannenkoekenpan.
-
Roomkaasglazuur
Klop de roomkaas met de karnemelk en bloemsuiker los. Bewaar in de koelkast in een spuitzak.
-
Afwerking
Hak de pecannoten grof. Roer de rozijnen en ahornsiroop erdoor.
-
Werk de pannenkoeken af met wat roomkaasglazuur en pecannoten-rozijnenmengeling.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven