Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de gember en snipper fijn. Doe de marinade-ingrediënten in de blender en mix tot een pasta.
-
Doe de kippenvleugels in een ovenschaal en bestrijk met de marinade. Dek de schaal af en plaats in de koelkast.
-
Strooi de suiker op een bord. Snij de sinaasappels in parten en dop het snijvlak van de partjes sinaasappel in de suiker. Schik ze in een ovenschaal met het gesuikerde snijvlak naar beneden.
-
Verwarm de grill voor. Plaats de picantino’s eronder en draai om tot ze aan alle zijden kleuren. Hou warm.
-
Plaats de kippenvleugels in een voorverwarmde oven op 200°C. Laat ze garen en draai regelmatig tot ze goudbruin en gaar zijn.
-
Leg de sinaasappels erbij tot de suiker gaat smelten en goudbruin kleurt.
-
Verdeel de kippenvleugels over voorverwarmde borden. Snij de picantino’s in reepjes en strooi erover. Werk af met twee partjes sinaasappel ernaast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven