Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: doe de ingrediënten in de blender en mix. Kruid verder met versgemalen zwarte peper en zeezout. Voeg indien nodig nog wat limoensap toe.
-
Snij de mozzarella in plakjes en schik ze op een bord.
-
Overgiet met van de dressing.
-
Dek af met plasticfolie en laat 15 min rusten.
-
Snij de gourmato- en kumatotomaten in flinterdunne plakjes. Schik ze in cirkels op de borden.
-
Leg de plakjes mozzarella er half op en schik de rucola er in het midden op. Verdeel de bestomaten over het bord.
-
Besprenkel met de rest van de dressing. Kruid met peper en zout.
-
Pluk de basilicumblaadjes en verdeel over het bord. Serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven