Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng een pot water aan de kook en pocheer hierin de kabeljauwfilet net gaar.
-
Laat uitlekken, trek de vis met een vork uit elkaar in lamellen en doe in een pot samen met de blaadjes laurier.
-
Verwarm de melk samen met de room en de gepelde look.
-
Verwarm de olie apart.
-
Zet de kabeljauw op een zacht vuurtje en roer er afwisselend 1 el romige melk en 1 el olie door.
-
De brandade zal uiteindelijk beginnen te binden zoals een aardappelpuree. Kruid met peper en zout.
-
Snij de olijven in ringetjes.
-
Boen de sinaasappelen schoon, snij ze in fijne plakken en schik op borden.
-
Schep er hoopjes brandade op en werk af met olijfringetjes en plukjes peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven