Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten goudgeel in een droge pan. Laat afkoelen op een bordje.
-
Wrijf gekoelde borden in met citroensap.
-
Schik het vlees erop en laat de plakjes elkaar iets overlappen.
-
Verdeel de rucola erover, besprenkel met olijfolie en een kneepje citroensap.
-
Kruid met peper van de molen en fleur de sel.
-
Bestrooi met pijnboompitten en werk af met parmezaankrullen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven