Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
1. Verhit wat olijfolie in een bakpan.
-
Bak de reefilet goudbruin aan alle zijden. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit de pan en laat afgedekt afkoelen.
-
Blus de pan met de mosterd en de honing.
-
Bevochtig met de room en laat even opkoken.
-
Roer de zure room er, van het vuur, door. Kruid met zwarte peper en zout. Giet in een sauskommetje.
-
Snij de onderkant van het witlof weg. Halveer in de lengte en snipper in lange slierten. Snij de appel met schil in dunne frietjes.
-
Meng de appel met het witlof. Besprenkel met citroensap en olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de reefilet in zeer dunne plakjes en schik op een bord.
-
Beleg met de appel- en witlofsalade, de veldsla en gebroken walnoten.
-
Kruid met fleur de sel en geef een draai van de pepermolen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven