Carpaccio van gemarineerde sinaasappel met granité van Aperol

Carpaccio van gemarineerde sinaasappel met granité van Aperol

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Granité: bereid 1 dag op voorhand. Breng suiker en water aan de kook. Laat afkoelen. Dit is suikersiroop. Neem 2,5 dl Aperol en voeg daarbij 2,5 dl suikersiroop. Werk af met zeste van sinaasappel. Meng goed. Verdeel over de ijsbalvormen en laat 12 u koelen in de diepvries.

  2. Marinade: breng alle ingrediënten aan de kook en laat afkoelen in de ijskast.

  3. Schil 1 sinaasappel per persoon, snij vervolgens fijne plakjes van de sinaasappel en schik deze op een koud bord.

  4. Giet er een beetje marinade over. Werk af met gesnipperde verse munt en pistachenoten.

  5. Schik net voor het opdienen de bol granité erop.