Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marineer de rundfilet in olijfolie, Provençaalse kruiden, tijm, paprikapoeder, cayennepeper, grof zeezout en grove peper. Rol het vlees in plasticfolie en steek één uur in de koelkast.
-
Schil ondertussen de wortel en komkommer en snij in fijne brunoise. Marineer de groenten in wat olijfolie gemengd met rode wijnazijn, dille, kerrie, peper en zout.
-
Haal het vlees uit de koelkast. Schroei het vlees aan alle zijden kort aan en snij in fijne plakjes.
-
Verdeel over het bord en werk de plakjes vlees af met de groentenbrunoise.
-
Tip: werk af met wasabimayonaise en fijngesneden bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven