Carpaccio van Charentais meloen met sojabonen, avocado en oosterse dressing
sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng licht gezouten water aan de kook. Blancheer de sojabonen 2 min. Giet af en verfris.
-
Verwijder het loof (tot op 1 cm) en het uiteinde van de radijsjes en snij elke radijs in fijne plakjes. Verwijder het uiteinde van de lente-uitjes en snipper in fijne ringen.
-
Snipper de spinazie, basilicum en koriander fijn.
-
Schil de avocado. Snij in blokjes. Besprenkel met het sap van ½ limoen.
-
Rooster het sesamzaad goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Meng de sojabonen met de radijsjes, lente-ui, spinazie, basilicum, koriander en avocado.
-
Dressing:
pel de look en schil de gember. Pers de look en rasp de gember fijn. Meng met de sweet chilisaus, sojasaus en sesamolie. Roer de dressing door de salade.
-
Schil de meloen en snij in hele fijne plakjes. Schik dakpansgewijs op een bord.
-
Werk af met de frisse oosterse salade en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven