Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de spirelli gaar in een ruime pot water met zout, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet de pasta af en verfris onder koud stromend water.
-
Schil de mango. Mix ½ van de mango glad met de yoghurt en het limoensap, kruid met peper en zout. Snij de andere helft in kleine dobbelsteentjes.
-
Was de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten, spoel de tomaten en snij alles in kleine dobbelsteentjes.
-
Giet het sap van de maïs af. Snij de peper in kleine ringen.
-
Meng de mangodressing, alle groenten en mango onder de pasta.
-
Werk de pasta af met een takje munt en koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven